Atmos

Gjennom vårt tette sammarbeid med ATEA har Unique Cinema Systems (UCS) nå gleden av å kunne tilby finansieringsavtaler ved kjøp av kinoteknisk utstyr, eksempelvis Dolby Atmos. Avtalene går fra tre til fem år med månedlige nedbetalinger til gode vilkår. Ved sluttført nedbetaling vil kinoen stå som eier av utstyret.

Finansieringsløsningen gir forutsigbare utgifter over en gitt tidsperiode for investeringer som vesentlig kan bidra til økt publikumsinteresse og inntekt. Installasjon av lydsystemet Dolby Atmos er nettopp et eksempel på en slik investering som gjør minst like mye for lydsiden som 3D har gjort på bildesiden. Over 30 av årets storfilmer kommer i Dolby Atmos, og nå kan ditt publikum ta del i den nye, store lydopplevelsen.

For å sikre at opplevelsen blir optimal, vil forøvrig Dolby i samarbeid med UCS som leverandør skreddersy en pakke for den romgeometrien akkurat din kino har. Alle komponentene i pakken er valgt med omhu og holder høyeste standard. Alt utstyr er selvsagt også godkjent av Dolby for bruk i Dolby Atmos saler.

UCS tilbyr for øvrig også finansieringspakker for komplett digitalkinoanlegg, samt for generelle lydoppgraderinger og 3D-installasjoner.

Aldri før har tekniske investeringer vært like enkle å håndtere i det norske kinomarkedet.

Ta kontakt med oss på salg@ucs.no for et tilbud til din kino, med eller uten finansiering.