UCS nyhetsbrev Mai 2014
UCS – alt på ett sted!
Sammen med de andre foretakene i Unique-familien, representerer UCS markedets eneste “end-to-end-leverandør” for norske kinobedrifter. Unique kan hjelpe deg og din kinobedrift i alle leddene i verdikjeden – fra kinoteknisk installasjon i den ene enden av skalaen brukerstøtte og on-site support i den andre enden. Vi sørger også for leveranse av innhold og nøkler samt utvikling av programvare- og overvåkningssystemer. UCS har dessuten markedets mest attraktive løsninger innenfor kinoteknisk utstyr og forbruksmateriell som xenonlamper. Det som er tilbudspris hos andre leverandører er Uniques standardpris.

Revolusjonerende 3D-lerreter
Nå kan du få i pose og sekk når du skal kjøpe lerret for 3D-film: Det vakte stor oppsikt da Real-D introduserte Precision White på CinemaCon for ett år siden, og nå kan du uansett 3D-format få lerreter med en betydelig oppgradert bildekvalitet. Ny lerretsteknologi fra både Harkness og Strong/MDI har gjort det umulige mulig: Nemlig kombinasjonen av sølvlerret og jevn lysstyrke over hele bildet! Lerretene kommer i grevens tid siden 3D-lerreter er ferskvare og mange av lerretene på norske kinoer allerede er klare for utskifting.

 

Dolby Atmos
– nå også for Sony!

Kvantesprangene som har skjedd på bildesiden gjennom digitaliseringen av kinoene er nå i ferd med å spre seg til lydsporet: Over 30 av årets storfilmer kommer i Dolbys nye lydformat som gjør minst like mye med lyden som 4k og 3D har gjort for bildet. ”The Hobbit: There and Back Again”, ”X-men”, ”Godzilla” og ”The Amazing Spider-Man 2” er bare noen av titlene som vil by på den nye lydopplevelsen i 2014.
DolbyAtmos_0114ecb26abe87c718fb5

 

Sveitserkniv i maskinrommet:
Christie SKA-3D
Lei av knappetrøbbel hver gang du skal koble til en PC, Mac eller annen ekstern kilde til kinoanlegget? Skuffet over at alternativt innhold ikke ser og høres ut som det skal i kinosalen? Christie SKA-3D løser problemet ved å introdusere det som best kan sammenliknes med en sveitserkniv for kinoen – og som både tar hånd om bilde og lyd.
78856f5f-6528-4658-86bb-915b7500f8b2

 
UCS styrker seg med base i Oslo
UCS har etablert en ny base for installasjonsvirksomhet og har valgt å lokalisere den sentralt i Oslo ved Helsfyr. Dermed kommer UCS nærmere Gardermoen og kunder over hele landet.
Ny teknisk salgssjef: Tor Brede Michelsen
Tor Brede Michelsen (42) har blitt ansatt som sjef for teknisk salg hos UCS. Med sin lange og brede erfaring hos UCS, er Michelsen kjent for å bringe til torgs nye tekniske løsninger hvor optimalt forhold mellom kvalitet og pris er et gjennomgangstema.
Les mer…
Hold kontroll med bilde- og lydkvalitet

Nå kan du ha permanent kontroll med alt fra lydnivå i kinoanlegget til lysstyrke på lerretet og temperatur i salen.
Les mer…

d13a2833-e079-4661-8001-bb719e002f7f

Har du nok 3D briller til sommerens storfilmer?

I sommer kommer de store 3D filmene på rekke og rad. Det hele begynner med Godzilla og fortsetter utover hele sommeren med X-Men:Days of Future Past, Edge of Tomorrow, Dragetreneren 2, Transformers:Age of Extinction, Dawn of the Planet of the Apes, Guardians of the Galaxy og Teenage Mutant Ninja Turtles.

Har dere nok 3D briller til alle disse filmene? Hvis ikke ta kontakt med oss så hjelper vi dere: salg@ucs.no

Ta også kontakt for eksklusive Transformers:Age of Extinction 3D briller!

708cc2c6-316d-4827-8a0c-cde0e05eec03

 

Lagersalg

Vi rydder lagere, og selger en del produkter til en svært fordelaktig pris.
Klikk her for mer informasjon og priser
Copyright © 2014 Unique Cinema Systems, All rights reserved.

Uniuque Cinema Systems AS
Småstrandgaten 3
5014 Bergen
Kontakt oss:
TLF: 55 30 15 30

Postadresse:
Unique Cinema Systems AS
Postboks 1347
5811 Bergen
Epost: salg@ucs.no
Nettside: www.ucs.no